NLP Diploma – mednarodno certificiran program INLPTA

Začetek

16:30

4. novembra, 2022

Konec

20:30

4. novembra, 2022

Naslov

Akademija za dizajn in antropologijo, Blatnica 14, Trzin

NLP Diploma:

Je odličen uvod v razumevanje principov NLP-ja. Je uvodni nivo izobraževanj s področja nevrolingvističnega programiranja. Je intenziven 30-urni program. S treningom NLP diploma pridobite:

  • izboljšanje komunikacijskih spretnosti,
  • izboljšanje sposobnosti, da ustvarite, kar želite,
  • gradnja kompetenc za kakovostne odnose,
  • razvoj čustvene inteligence,
  • spoznavanje orodij za motivacijo sebe in drugih,
  • gradnja samozaupanja, 
  • ustvarjanje novih vedenj.

NLP Diploma je primerna za vsakogar, ki želi osebnostno rasti, na profesionalnem ali zasebnem področju. Za udeležbo ne potrebujete predznanja. Če delate v poslovnem svetu (vodenje ljudi, prodaja, kadri…), izobraževanju, coachingu, terapiji ali športu, je trening odličen za vas. Znanja boste lahko učinkovito uporabljali tudi v zasebnem življenju – za opolnomočenje sebe ter kakovostne odnose z vašimi bližnjimi. Kot NLP začetnik se lahko udeležite NLP Diplome ali NLP Praktika, saj NLP Diploma tematsko zajema prvi modul NLP Praktika.

Vsi treningi so izrazito izkustveno naravnani. Vsak princip se preveri preko konkretnih vaj in takoj v naslednjih dneh v življenju. Udeleženci že tekom obdobja poteka treningov razrešijo marsikatero težavo v odnosih, ki jih ovira v razvoju in osvojijo veščine, ki jim občutno izboljšajo življenje.

Izobraževanje NLP Diploma zajema 30 ur v petih srečanjih. Cena izobraževalnega programa znaša 285,00 EUR + DDV  in zajema 5 srečanj. Na prvem srečanju se bomo dogovorili za termine ostalih srečanj. Udeleženci prejmejo tudi pisno gradivo, po uspešno zaključenem izobraževanju prejmejo mednarodni certifikat mednarodnega združenja  INLPTA https://www.inlpta.org/

Na srečanjih je na voljo kava in čaj, pa tudi sadje in hladen prigrizek.

Izobraževanje vodi Branka Urbanija – NLP trener

Informacije in prijave na e-mail: info@buda-academy.org ali GSM 031/762-345

 

Pustite Odgovor

Translate »