Največkrat so naša lastna omejujoča prepričanja tista, ki nam preprečujejo živeti polno, zadovoljno, uspešno in zdravo življenje, takšno kot si ga želimo. S pomočjo coachinga, ki je interaktivni proces in vam omogoča, da v življenju in karieri dosegate izjemne rezultate.Skozi proces coachinga poglobite svojo sposobnost za učenje, povečate uspešnost in izboljšate kakovost življenja.
Coach vas vzpodbuja, da razvijete prožnost v vedenju, preizkušate neznano in se spustite na nova področja v vašem lastnem življenju.
Coach je vaš zaveznik, vam prisluhne, vas razume in je zaupanja vredna oseba. Coach zaznava kje so vaši potenciali in kako jih povišati. Coach vam ne daje odgovorov, temveč vam zastavlja vprašanja. S specifično izpopolnjeno tehniko in postavljanjem vprašanj odkrivate bolj učinkovite strategije razmišljanja in odločanja. S takim poglobljenim procesom coachinga prihajate do uvidov in spoznanj o sebi, opustitev neučinkovitih oblik razmišljanja, vedenja in ravnanja, kar prikliče na plan vse vaše zmožnosti in sposobnosti ter vas vzpodbudi k doseganju višjih rezultatov.
Life coaching je nastal, kot posledica sprememb ključnih vrednot, težnje po uravnoteženosti in zdravem življenju, odpravljanju stresa. Life coaching je oblika strokovne pomoči posamezniku, da mu uspe jasno zastaviti in izraziti svoje cilje, ter pot do njihove uresnicitve –trener pomaga odpraviti razkorak med razmišljanjem o in dejanskim obnašanjem in ravnanjem.
Translate »