Gostovanje v oddaji Dobro jutro; Rdeča barva, lastnosti in učinki

Začetek

07:25

5. februarja, 2021

Konec

07:40

5. februarja, 2021

Naslov

RTV Slovenija 1

Prvi petek v februarju zaznamujemo svetovni dan nošenja rdeče barve. Na ta dan naj bi se vsi oblekli v rdeče, da bi širili ozaveščenost o srčno-žilnih boleznih.
Glede na to, katera barva nam je všeč, to veliko pomeni o nas samih. “Že star pregovor pravi: pokazal je prave barve. Psihologija osebnosti govori o tem, da lahko človeka prepoznamo, kakšen tip osebnosti je, kar se uporablja pri človeških virih, v psihologiji, tudi v poslovnem svetu. S tem tudi prepoznavamo, s kakšnim človekom imamo opravka. Pri svojem delu uporabljam pobarvanke, na podlagi teh, ki jih človek intuitivno pobarva, dobim vse informacije. Zdravstveno, psihično stanje, kakšno je bilo življenje, kako človek deluje, kakšni so bili vzorci, vsaka barva ima svojo valovno dolžino, svojo vibracijo. Če to prevedemo v barve, je človek enkratno bitje, vsak človek ima svojo barvno vibracijo.”
Več v spodnjem prispevku novinarke oddaje Dobro jutro Ljubice Mlinar. Prisluhnite tudi celotnemu pogovoru voditeljice oddaje Mojce Mavec z Branko Urbanijo https://365.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174751573 
 
 

Pustite Odgovor

Translate »