BARVE, POČUTJE IN ZDRAVJE

Začetek

18:00

25. novembra, 2020

Konec

20:00

25. novembra, 2020

Naslov

Ljudska univerza Kranj

BARVE, POČUTJE IN ZDRAVJE

 

Uvodno predavanje in delavnico bo vodila gospa Branka Urbanija, praktik barvne terapije, univ. dipl. kult. antropologinja, dipl. oblikovalka za interier, NLP  trenerka, osebnostni, karierni in poslovni coach ter praktik Feng shui.

Eden od osnovnih elementov za življenje, poleg vode in zraka je tudi svetloba, barve pa so le manifestacija svetlobe in imajo izjemen in bistven pomen na človeško energijsko in fizično telo.

Barvna terapija, ki izhaja iz zdravstvenih praks starih civilizacij, se kot posodobljena alternativna medicinska veja ponovno vrača in je kot učinkovita terapevtska metoda vedno bolj prisotna v sodobni zahodni medicini.

Barve in spoznanja o barvah vplivajo na vsa področja – sfere v človeški družbi in so najpriročnejši pripomoček za delo na sebi, preseganje omejitev, osebnostno rast, učinkovito komunikacijo, skladno ureditev spodbudnega okolja, lahkotnejše doseganje ciljev, oblikovanje učinkovitih timov, nepogrešljiv pripomoček na področju HRM (human resorce managementa) ter nenazadnje terapevtski pripomoček.

Na predavanju s praktično delavnico se bodo udeleženci seznanili z naslednjimi temami:

osnovni pojmi in vpliv barv na človeka in okolje

lastnosti in učinki posameznih barv

barvni tipi osebnosti

oblikovanje interiera, ki uporabnika podpira v njegovih namerah in odločitvah

barve, ki ugodno vplivajo na čustveno stanje in fizično počutje

meditacija dihanje barv

Udeleženci naj pripravijo komplet barvic ter liste papirja.

Predavanje in delavnico bo vodila Branka Urbanija, praktik barvne terapije, univ. dipl. kult. antropologinja, dipl. oblikovalka za interier, NLP  trenerka, osebnostni, karierni in poslovni coach ter praktik Feng shui.

 Obseg: 2 uri

Termini izvedbe:  25 .11. 2020

Kontakt za prijavo:

Ljudska Univerza Kranj

Renata Dobnikar

T: 04 280 48 16

renata.dobnikar@luniverza.si

Pustite Odgovor

Translate »