Z uravnoteženo prehrano do željenega izgelda in počutja – strokovno predavanje

Začetek

20:00

27. maja, 2020

Konec

21:30

27. maja, 2020

Naslov

spletna konferenca ZOOM

Zdrava uravnotezena prehrana krepi telo!

Serija dogodkov, predavanj in delavnic v okviru študijskega krožka SamopoMOČ za polnoMOČ vodi udeležence skozi proces pridobivanja novih znanj, veščin in orodij, ki udeležence opolnoMOČajo na njihovi življenjski poti, da lažje presegajo omejitve, dosegajo cilje, učinkoviteje komunicirajo in ustvarjajo bolj kvalitetne odnose in razmerja; živijo bolj kakovostno in zadovoljno.

Poleg treninga svojih čustvenih odzivov, spreminjanja mentalnih vzorcev in drugih praktičnih napotkov v zvezi z delovanjem uma, je ena od osnov za zdravo telo in duha kvalitetna, uravnotežena prehrana. Več o tej temi nam bo povedala gostujoča strokovnjakinja za prehrano in nutricionistka Manca Urbanija. Posredovala nam bo osebne izkušnje, kako lahko s prehrano dosegamo cilje glede svojega fizičnega izgleda, počutja in moči. Vsebinsko bo predavanje zasnovano na tem kako lahko z dobrimi prehranskimi odločitvami podpremo naše telo in okrepimo imunski sistem. Govora bo tudi o načinu uživanje hrane in ne le izboru ustreznih sestavin.

Prijavite se lahko na e-mail: info@buda-academy.org ali GSM 031/762-345 Branka. Po prijavi boste prejeli povezavo za vključitev v brezplačno spletno predavanje.

 

Pustite Odgovor

Translate »