Valovi sprememb: S pomočjo barv do življenjskih sprememb

Začetek

18:00

17. marca, 2022

Konec

19:00

17. marca, 2022

Naslov

v živo na FB in Linkedin

S klikom na povezavo lahko boste lahko spremljali dogodek https://www.facebook.com/tanja.bogataj.39/videos/3014203288841308
Letošnje Valove sprememb začenjamo povsem pomladansko.
Spomladi, ko se narava prebuja, nam postreže tudi s celo paleto živahnih barv, ki v nas vzbujajo pozitivno razpoloženje. Vse, kar vidimo in čutimo, je energija. Različne barve imajo različne vibracije in tako lahko močno vplivajo na naše razpoloženje in življenje nasploh. Prav tako sonce s svojo svetlobo in toploto.
Vendar: Ste kdaj razmišljali o tem, zakaj vidimo barve, ki jih vidimo? Kako se te informacije prevedejo v naših možganih in ali vsi vidimo enake barve – je moja rdeča drugačna od vaše rdeče? Ali vsi vidimo isti odtenek modre barve na nebu? Kakšno vrednost so imele barve v zgodovini? Toliko zanimivih vprašanj, pa je zaznavanje barve le možganska interpretacija valovnih dolžin svetlobe. In kot energetska bitja smo zato še posebej dovzetni za različne frekvence, s katerimi vplivajo na nas.
Z barvami zdravimo tako dušo kot telo ter dosegamo pozitivne spremembe na lahkoten, enostaven in neboleč način.
Vas zanima, kako?
Pridružite se nam v četrtek, 17. marca, ob 18. uri na pogovoru z Branko Urbanija, oblikovalko, kulturno antropologinjo, NLP trenerko, osebnostno in karierno trenerko ter praktikom barvne terapije, ki bo odgovorila na vsa ta vprašanja in še več o barvah, njihovih frekvencah in njihovih zdravilnih lastnostih.

Pustite Odgovor

Translate »