Stres – moj prijatelj

Začetek

17:30

31. januarja, 2019

Konec

20:00

18. aprila, 2019

Naslov

Jemčeva cesta 37a, 1236 Trzin

Stres je del vsakdanjega življenja. Večkrat slišimo tako sebe, kot druge, da “smo/so v stresu”. Takrat pomislimo, da zadeve ne tečejo, kot je treba. Beseda stres ima največkrat negativen prizvok, lahko pa na stres pogledamo tudi nekoliko drugače, ga uporabimo sebi v prid, nam služi kot motivacijski poriv.
Študijski krožek z naslovom »Stres – moj prijatelj« zajema vsebine, ki se dotikajo osebnostne in karierne rasti, alternativnih terapevtskih načinov, upravljanja samega sebe, vzpostavljanja ugodnih čustvenih stanj, komunikacijskih veščin ter tehnik in načinov do dobrega psiho-fizičnega počutja udeležencev, še posebej ranljivih skupin, ki se morda soočajo z izgubo ali menjavo službe, kariernega prehoda, ob upokojitvi, se soočajo s slabimi odnosi ali pritiski na delovnem mestu-službi, imajo izzive pri delu s strankami ali v komunikaciji s predpostavljenimi, v družinskem okolju, so se znašli v novih življenjskih okoliščinah, se soočajo s stalnimi težavami in bolečinami, ki jih povzročajo kronične bolezni,…
Krožek bo vodila certificirana mentorica študijskega krožka Branka Urbanija; mednarodno certificirana trenerka Nevrolingvističnega programiranja, osebnostni in karierni coach, praktik barvne terapije in feng shui, praktik EFT (emotional freedom tehnicque) ter kulturna antropologinja. Udeležencem bodo predstavljeni različi načini in tehnike ter strategije, lahke gibalne tehnike ter meditacije  za preokvirajanje čustvenih stanje, ki udeležencem pomagajo pri različnih življenjskih izzivih, prehodih ter načinov za vzdrževanje zdravega življenjskega sloga, dobrega počutja in spodbujanja k učinkoviti komunikaciji ter izboljšanju medosebnih odnosov-predvsem odnosa do sebe, kot osnovo za zdravje ter kvaliteto bivanja.

Študijski krožek je brezplačna oblika izobraževanja odraslih. 
Prvo srečanje udeležencev ŠK Stres – moj prijatelj je 31.1.2019 ob 17.30 uri do 19.30 ure
v Trzinu na Jefačnikovi domačiji. Srečanja bodo vsak drugi četrtek do pomladnih dni 2019
Potrebne so predhodne prijave na elektronski naslov: info@buda-academy.org ali GSM 031/762-345 Branka Urbanija

Pustite Odgovor

Translate »