STRES – MOJ PRIJATELJ – PRESTAVLJENO!

Začetek

00:00

14. aprila, 2020

Konec

00:00

14. aprila, 2020

Naslov

Ljudska Univerza Kranj

STRES – MOJ PRIJATELJ

Stres je del vsakdanjega življenja. Večkrat slišimo tako sebe, kot druge, da “smo/so v stresu”. Takrat pomislimo, da zadeve ne tečejo, kot je treba. Beseda stres ima največkrat negativen prizvok, lahko pa na stres pogledamo tudi nekoliko drugače, ga uporabimo sebi v prid, nam služi kot motivacijski poriv.
Interaktivni izobraževalni program »Stres – moj prijatelj« zajema vsebine, ki se dotikajo osebnostne in karierne rasti, alternativnih terapevtskih načinov, upravljanja samega sebe, vzpostavljanja ugodnih čustvenih stanj, komunikacijskih veščin ter tehnik in načinov do dobrega psiho-fizičnega počutja udeležencev, še posebej tistih, ki se morda soočajo z izgubo ali menjavo službe, kariernega prehoda, se soočajo s slabimi odnosi ali pritiski na delovnem mestu-službi, imajo izzive pri delu s strankami ali v komunikaciji s predpostavljenimi, v družinskem okolju, so se znašli v novih življenjskih okoliščinah, se soočajo s stalnimi težavami in bolečinami, ki jih povzročajo kronične bolezni,…
Udeleženci bodo spoznali in praktično izkusili:

– tehnike ter strategije za prepoznavanje stresa transformiranje starih vzorcev v učinkovitejše

– lahke gibalne tehnike

– orodja in tehnike za preokvirajanje negativnih čustvenih stanj ter vzpostavitev ugodnejših

– načine za vzpostavitev ter ohranjanje zdravega življenjskega sloga ter dobrega počutja,

– se seznanili z načinom učinkovite komunikacije

– spoznali pomen in način za vzpostavitev kvalitetnih medosebnih odnosov-predvsem odnosa do sebe, kot osnove za zdravje ter kvaliteto bivanja.

 

Predavanje in delavnico bo vodila gospa Branka Urbanija, univ. dipl. kult. antropologinja, dipl. oblikovalka za interier, NLP  trenerka, osebnostni, karierni in poslovni coach, praktik barvne terapije, praktik Feng shui.

 Obseg: 4 izobraževalne ure

Termini izvedbe:  14 .4. 2020

Pustite Odgovor

Translate »