SamopoMOČ za polnoMOČ

Začetek

19:00

4. aprila, 2020

Konec

20:30

4. aprila, 2020

Študijski krožek – SamopoMOČ za polnoMOČ

Ideja in potreba za krožek z vsebinami za samopomoč v izjemnih in stresnih situacijah se je pokazala sedaj, ko je izbruhnil Coronavirus in nam je dobesedno obrnil življenje na glavo in bolj kot kdajkoli prej so potrebna znanja in tehnike za samopomoč, podpora skupine ter druženja, pa čeprav le prek sodobnih komunikacijskih poti. Najboljše zdravilo in terapija za preganjanje skrbi, strahu in negativnih misli je pozitivno usmerjeno ciljno delovanje in druženje, nevidna moč in podpora skupine. Posledično se ne počutimo več sami s svojimi stiskami in težavami, hkrati pa se seznanjamo z orodji, načini in tehnikami za samopomoč, s tem pa tudi osebnostno zrastemo in smo opremljeni za reagiranje ob izzivih tudi za prihodnost.  Udeleženci ŠK bodo spoznali in praktično preizkušali orodja s področja NLP (nevrolingvističnega programiranja), coachinga, alternativnih terapij ter drugih alternativnih načinov za samopomoč. Akcijski cilj delovanja študijskega krožka je, da udeleženci osvojijo tehnike, načine in orodja za samopomoč, učinkovito komunikacijo, obvladovanje stresa, vzpostavitev ugodni čustvenih stanj, alternativih terapevtskih praks ter jih praktično uvedli v življenje za bolj zadovoljno in zdravo življenje, učinkovito komunikacijo, lepe odnose ter uravnoteženi osebnostni razvoj. 

Srečanje potekajo prek spleta oziroma sodobnih učnih ter komunikacijskih poteh, ko in kadar bo kriza mimo pa morda tudi osebno v skupini.

Dobimo se prek spletnih srečanj ZOOM, prvo srečanje bo v soboto 4.4.2020 ob 19.00 uri, nadaljnja srečanja prek spleta pa dvakrat tedensko.

Predvidenih je 8 srečanj. 

Študijski krožek je brezplačna oblika izobraževanja odraslih, potrebne so predhodne prijave na e-mail: info@buda-academy.org

Ob prijavi udeležnci prejmejo spletno povezavo za vključitev v spletno delavnico. Krožek je organizran v okviru izobraževalne Akademije za dizajn in antropologijo,

vodi ga Branka Urbanija:

-certificirana mentorica študijskih krožkov

-univ. dipl. kulturna antropologinja

-dipl. oblikovalka

-mendarodno certificiran NLP trener

-certificiran coach in karierni coach

-mednarodno certificiran praktik barvne terapije 

-praktik feng shui

 

 

Pustite Odgovor

Translate »