KOMUNICIRAM, TOREJ SEM – PRESTAVLJENO!

Začetek

00:00

21. aprila, 2020

Konec

00:00

21. aprila, 2020

Naslov

Ljudska Univerza Kranj

KOMUNICIRAM, TOREJ SEM

Komunikacija je v bistvu veliko več kot besede, ki jih izgovarjamo.

Komuniciramo  z besedami, kvaliteto glasu in s  telesom: z držo, s kretnjami ter obrazno mimiko.

Ni mogoče ne komunicirati, v vsakem primeru, četudi smo tiho in pri miru komuniciramo, posredujemo sporočila. Hkrati pa načini notranjega doživljanja, reagiranja ter delovanje miselnih procesov na našem vedenju in telesu, mimiki ter obraznih potezah puščajo sledi, ki se z leti utrjujejo in puščajo vidno zaznavo, sporočajo drugim kdo in kaj smo, hkrati pa določajo tudi naše psihofizično počutje in nenazadnje tudi zdravje.

Na dogodku se bodo udeleženci seznanili in tudi praktično izkusili osnovna orodja in tehnike za učinkovito komunikacijo z drugimi in na kraju še načine za spodbudno komunikacijo s samim seboj.

V okoljih, kjer se člani skupine zavedajo pomembnosti ustrezne rabe jezika pri komunikaciji in so seznanjeni s pravilnimi načini komunikacije ter ustrezno rabo besed pri sporočanju, dosegajo neprimerno boljše delovne rezultate, imajo boljše medsebojne odnose ter uspešno rešujejo morebitna nesoglasja, v šolah pa boljše sodelovanje učencev oziroma slušateljev ter boljše pomnenje ter sprejemanje znanja na prijetnejši način.

 

 Obseg: 4 izobraževalne ure

Termini izvedbe:  21 .4. 2020

Pustite Odgovor

Translate »