Ključ je ravnovesje

Začetek

19:00

29. junija, 2022

Konec

20:30

29. junija, 2022

Naslov

Muzej na prostem - pod kozolcem, Jemčeva ulica Trzin

Smo v globalni krizi, ki bo imela daljnosežne posledice za celotno družbo in vsakega posameznika. Šokantni dogodki se po tekočem traku vrstijo drug za drugim kot še nikoli prej. Kljub prizadevanju družbenih akterjev, da bi stanje normalizirali, je na vsakem koraku občutiti tesnobo, ki se spogleduje z nasiljem in agresijo. Le redki se ob tem vprašajo, kako si lahko pomagamo sami. Če bi stopili ven iz svojih okvirov in spremenili pogled na stvari, bi lahko ugotovili, da kriza nima tako močnega vpliva nas; vsak od nas ima možnost, da se znebi lastnih toksičnih navad in misli. Vsaka kriza je čas za novo rojstvo ‒ seveda, če smo pripravljeni spremeniti svoj dosedanji način opazovanja stvari in si ustvariti priložnost.

Dandanes so  znanja in tehnike za samopomoč, podpora skupine ter socializacija izjemno pomembni.  Na srečanjih bodo udeleženci spoznavali  ter se praktično podučili o uporabi tehnik ter orodij s področja NLP (nevrolinvističnega programiranja) za bolj zdravo, zadovoljno in izpolnjeno življenje. 

Človek pa je tudi duhovno in energijsko bitje ter del narave, zato bomo to leto v okviru tega študijskega krožka spoznavali tudi naravne načine zdravljenja, naravnih zelišč in pripravkov za ohranjanje zdravja ter krepitev odpornosti (nabiranje zdravilnih rastlin pod strokovnim vodstvom, zdravljenja s svetlobo in sončno energijo, vodo-studenčnico,…)

Minulo leto smo na to temo izvedli več delavnic in predavanj z gostujočimi predavatelji in strokovnjaki. Srečanja so povečini potekala na prostem, pod kozolcev v Trzinu in tako bo tudi letos. Ob slabem vremenu bomo srečanja izvajali pod streho ali zaprtih prostorih.

Prilagam video posnetek utrinkov s srečanj ŠK Izziv kot priložnost. https://www.youtube.com/watch?v=2lqSZEKOW-g

Kakšen bo konkreten akcijski cilj študijskega krožka  KLJUČ je ravnovesje, se bomo dogovorili z udeleženci ob pričetku srečanj.

Krožek vodi Branka Urbanija; trenerka NLP (nevrolinvističnega programiranja), osebnostni in karierni coach, kuturna antropologinja, praktik barvne terapije ter praktik Feng shui

Prvo uvodno in spoznavno srečanje bo v sredo 29.6.2022 ob 19.30, pod kozolcem – toplerjem na Jemčevi ulici v Trzinu.  

Prijave na e-mail; info@buda-academy.org  ali GSM 031/762-345

Krožek je brezplačna oblika izobraževanja odraslih in predvideva 6 srečanj

Pustite Odgovor

Translate »