Kako v času ranljivosti odkrivati čar ranljivosti?

Začetek

19:30

22. aprila, 2020

Konec

21:00

22. aprila, 2020

Naslov

spletna konferenca ZOOM

Življenje, kakršnega smo bili vajeni, se je ustavilo. Ta čas odpira v nas globoka eksistencialna, bivanjska vprašanja. Da, vstopili smo v ČAS RANLJIVOSTI. Lahko v tem obdobju odkrijemo tudi ČAR RANLJIVOSTI? Osmišljanje situacij življenja, posebej težkih in zahtevnih, nam pomaga razvijati notranjo trdnost in odpornost. Sedaj je čas, da se vadimo v tem.

V okviru študijskega krožka SamopoMOČ za polnoMOČ Z veseljem najavljam izjemnega gosta; mag. Martina Lisca. 

Mag. Martin Lisec je logoterapevt, predavatelj, mediator, coach in urednik. Je ustanovitelj in direktor Inštituta Stopinje ter strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje.  Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi. Več o njem si lahko pogledate na tej povezavi; https://stopinje.si/

Zainteresirani za udeležbo na brezplačnem spletnem predavanju v okviru študijskega krožka SamopoMOČ za polnoMOČ lahko izkažete interes s prijavo na elektronski naslov; info@buda-academy.org. Kot odgovor boste prejeli spletno povezavo za vključitev v spletno predavanje prek spletnega orodja ZOOM. 

Po enournem predavanju bo gost odgovaril tudi na vaša eventuelna vprašanja. 

Toplo povabljeni.

Branka Urbanija

mentorica študijskega krožka SamopoMOČ za polnoMOČ

 

 

Pustite Odgovor

Translate »