Izziv kot priložnost – študijski krožek

Začetek

18:30

12. avgusta, 2021

Konec

20:00

12. avgusta, 2021

Naslov

Pod kozolcem pri Jefačnikovi domačiji, Jemčeva ulica, Trzin

Smo v globalni krizi, ki bo imela daljnosežne posledice za celotno družbo in vsakega posameznika. Šokantni dogodki se po tekočem traku vrstijo drug za drugim kot še nikoli prej. Kljub prizadevanju družbenih akterjev, da bi stanje normalizirali, je na vsakem koraku občutiti tesnobo, ki se spogleduje z nasiljem in agresijo. Le redki se ob tem vprašajo, kako si lahko pomagajo sami. Če bi stopili ven iz svojih okvirov in spremenili pogled na stvari, bi lahko ugotovili, da je kriza pravzaprav odlična priložnost za vsakogar od nas, vsak od nas ima možnost, da se znebi lastnih toksičnih navad in misli. Vsaka kriza je čas za novo rojstvo ‒ seveda, če smo pripravljeni spremeniti svoj dosedanji način opazovanja stvari in si ustvariti priložnost.

Za reševanje stisk, ki se rojevajo pri posameznikih in družbi nasploh so bolj kot kadarkoli prej  potrebna znanja in tehnike za samopomoč, podpora skupine ter socializacija; osebna in prek sodobnih komunikacijskih poti.Znano je, da na človeka v stiski, obupu in depresiji najboljše zdravilo usmerjeno pozitivno delovanje, ko se posameznik ne počuti več sam s svojimi stiskami in težavami.

Študijski krožek pričenjamo 12. 8. 2021 z delavnico dihanja po metodi OXIGEN ADVANTAGE, ki jo bo vodila Irena Rihter.

Sledila bodo srečanja pod vodstvom mentorice Branke Urbanija, osebnostnim in kariernim coachem in NLP (nevrolingvistično programiranje) trenerjem, kulturno antropologinjo, praktikom barvne terapije in Feng shui praktikom.

Udeleženci se bodo seznani z orodji, načini in tehnikami za samopomoč; spoznavali s pozitivnimi in zdravilnimi učinki svetlobne in barvne terapije, logoterapije, zdravilnih učinkov hoje in športa, terapije s hladno vodo, čiščenjem energijskih vzorcev z ognjem, vplivom prostora na počutje,…, ob zaključku pa bo vodena delavnica izdelave apotropejskega venčka ali šopka iz rastlin s posebnimi močmi. Vsak od udeležencev si bo izdelal svoj venček, ki bo ščitil njega in njegov dom pred negativnimi silami, nesrečami in uroki, na način kot so to počeli naši predniki.

Srečanje bodo potekala v Trzinu na Jefačnikovi domačiji, pod kozolcem ali potekala prek spleta oziroma sodobnih učnih ter komunikacijskih poti.

Prijave na e-mail: info@buda-academy.org  GSM 031/762-345

 

Pustite Odgovor

Translate »