Zdrava dolgoživost

Začetek

16:30

24. maja, 2019

Konec

20:00

24. maja, 2019

Naslov

Hotel Nox, Celovška cesta 469, Ljubljana - Šentvid

Zdrava dolgoživost

Sinergija trojstva za mentalno, fizično in duhovno telo – sodobna znanost kot ključ za dolgoživo, zdravo in aktivno življenje

Vabljeni na dogodek  kot ga doslej še niste doživeli in  na katerem se bo zgodil spoj dognanj današnje znanosti s  starodavnimi znanji,  ki so zapisana v našem nezavednem. Ta prenos znanja je  prežet z raziskanimi  zmožnostmi človeka – od naših prednikov  v davni preteklosti, prek sedanjih  praks in spoznanj do bližnje  prihodnosti in smernic, ki nam jiih nakazuje naš jutri.

 Prebuditev zapisov –  spoznanja o nas samih  prek  filozofskega in  antropološkega vidika  ter ljudskega izročila  v  povezovanju  preteklosti, sedanjosti in  prihodnosti – v cilju dolgoživosti,  bo predstavljeno  ob sodelovanju  treh predavateljev, ki pripadajo trem generacijam:

  Martin Lipovšek; Raziskovalec tehnologij za podaljševanje zdravega življenja  na magistrski ravni na Filozofski fakulteti v Ljubljani. Raziskuje humanistični vidik razvijajočih se znanosti in tehnologij podaljševanja življenja. Predstavil bo možnosti in načine za zdravo in vitalno starost ter s tem daljše življenje. Njegovo dosedanje raziskave so razvidne iz objav v številnih poljudno- znanstvenih člankih.

 Branka Urbanija; nam bo predstavila aksiome NLP-ja (nevrolingvistično programiranje),  ki v nas prebujajo doslej neizkoriščen potencial. Kot kulturna antropologinja bo podala znanstveno antropološki pristop s strategijami, ki jih je ubiralo človeštvo za kvaliteto bivanja ter zdravo dolgo življenje. Kot oblikovalka za interier, praktik barvne  terapije ter feng shui praktik,  bo predstavila vpliv prostora ter okolja na človeka.

Dušica Kunaver; upokojena profesorica angleškega in ruskega jezika, vsem nam dobro poznana publicistka,  izjemna zakladnica ljudskega sporočila, ki ga uspešno posreduje mladim generacijam, nam bo razkrila modrosti naših dedov v  navezavi na obravnavano temo –  za zdravo življenje, dolgoživost telesa, uma in duha.

Vsak udeleženec prejme darilni bon v vrednosti 40,00 EUR ter darilo presenečenja, v odmoru postrežba s kavo ali čajem. 

Prijave na e-mail; branka@indekor.info ali GSM 031/762-345 

Kotizacijo za pokritje stroškov organizacije dogodka v znesku 25 EUR  nakažite na TRR  SI56 0310 4100 0007 048 

Akademija za dizajn in atropologijo Branka Urbanija, Blatnica 14, 1236 Trzin

Pustite Odgovor

Translate »