Dan obrtnic in podjetnic z OZS – Uravnoteženje stresa in doseganje odličnosti

Začetek

08:15

7. marca, 2019

Konec

15:00

7. marca, 2019

Naslov

G Design Hotel, Tržaška cesta 330, Ljubljana

Program:

8.15 – 9.00
Dan se začne s kavico!

09.00
Uvodni pozdrav
Branko Meh, predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije

09.15 – 10.00
Image našega podjetja
dr. Andrej Pompe, strokovnjak za znamke

10.00 – 10.45
Modne smernice
Lorella Flego, modna strokovnjakinja, novinarka, moderatorka

10.45 – 11.30
Sproščena in poslovna podoba uspešne ženske
Lea Pisani, strokovnjakinja in svetovalka za celovito podobo osebnosti

11.30 – 12.15
Sodobni bonton za uspešne ženske
Bojana Košnik Čuk, strokovnjakinja za bonton in protokol

12.15 – 13.30
Dobro kosilo

13.30 – 14.15
Uravnoteženje stresa in doseganje odličnosti s pomočjo barv
Branka Urbanija, strokovnjakinja za energijsko delovanje barv

14.15 – 15.00
Naučite se reševati izzive srednjih let, ker je najboljše šele pred vami!
Magdalena Fabčič, tvoja vodnica skozi menopavzo

Z nami bodo:

Andrej Pompe Lorella Flego Lea Pisani Bojana Košnik Čuk Branka Urbanija Magdalena Fabčič

DR. ANDREJ POMPE
Dr. Andrej Pompe je avtor, predavatelj, podjetnik, komunikolog, pisec in umetnik. Njegove stvaritve je mogoče najti tako na področju ustvarjalnega razmišljanja, trženja, strateškega upravljanja znamk kot področju glasbe, pisane besede in likovne umetnosti. Njegova multidisciplinarnost in široka miselna usmerjenost mu omogočata povezovanja različnih svetov v nove dimenzije, različnih idej v nove ideje, različnih pogledov v nove poglede. To je bistvo ustvarjalnosti, ki jo vpleta v vse pore življenja, s čimer vedno znova dokazuje njeno moč ter njen pomen v podjetništvu, znanosti, umetnosti in vsakdanjosti.

LORELLA FLEGO
Lorella Flego je dolgoletna televizijska moderatorka in voditeljica, tudi številnih prestižnejših prireditev, ter velika modna poznavalka. Je slovenska novinarka in urednica modne oddaje Bleščica, oddaje o modi, lepoti in trendih, ter spletnega modnega portala Glitter.si in Gracefulstory.com, ki govorita o aktualnih modnih trendih ter sta polna njenih ustvarjalnih prebliskov. Lorella ljubi izzive in vedno nove projekte, ki jih uresničuje tudi v tujini..

LEA PISANI
Lea Pisani v svojem studiu svetuje posameznikom, ki želijo zavestno oblikovati videz. Načrtuje celostne izvedbe uniform. Lein cilj je ustvariti celovito, harmonično in skladno podobo. Navdušuje jo oblikovanje celovite podobe v skladu z osebnostnimi lastnostmi in položajem posameznika, pri čemer jo zanima vpliv videza na uspeh posameznika. Oblikovala je merila za izbor oblačil za vse življenjske priložnosti in jih poimenovala Ravni oblačenja. Gre za abecedo kulture oblačenja in reference tujih strokovnjakov na tem področju potrjujejo, da je s tem delom inovatorka ne samo v slovenskem, ampak tudi v evropskem prostoru. Je avtorica dveh knjižnih uspešnic o obleki in ima dvajset let izkušenj na področju kulture oblačenja. Specializirala je v Londonu in pridobila naziv CMB Image Consultant. Znanje o kulturi vedenja je nadgradila v elitni šoli ISPD v Bruslju. Po izobrazbi je univ. dipl. inž. oblikovanja tekstilij in oblačil.

BOJANA KOŠNIK ČUK
Bojana Košnik Čuk, strokovnjakinja za bonton in protokol, lastnica podjetja Bonton d.o.o. in izkušena predavateljica. Skrbela je za protokol na Ministrstvu za zunanje zadeve, Službi Vlade RS za evropske zadeve, Vladi RS – Servisu za protokolarne storitve Brdo, Mestni občini Ljubljana in Ministrstvu za obrambo. Predavateljica je avtorica knjige 24 ur poslovnega bontona.

BRANKA URBANIJA
Branka Urbanija; strokovnjakinja in poznavalka barv z različni aspektov in področij delovanja, gostujoča v številnih TV oddajah, intervjujih, kongresih, vodi delavnice in izobraževanja s področja barv, ki so najmočnejši element prepoznave in ustvarjajo najmočnejšo čutno zaznavo, kar pomeni, da barve vplivajo na vsa področja človekovega življenja in delovanja. Z načrtno in smiselno uporabo barv postajamo bolj energijsko pretočni, imamo več energije, lahkotneje presegamo omejitve, nam služijo dosegamo cilje, hkrati pa nam služijo kot terapevtski pripomoček, kar so v zgodovini tudi dejansko predstavljale. www.indekor.info; www.buda-academy.org

MAGDALENA FABČIČ
Magdalena Fabčič je izkušena svetovalka za menopavzo, ki pomaga posameznicam in organizacijam obvladati izzive srednjih let ter zmanjšati vpliv hormonskih težav na uspešnost in odnose na delovnem mestu ter na kvaliteto življenja. Je univ. dipl. biologinja z dolgoletnimi izkušnjami v farmacevtski industriji, coach po ACTP in poslovni coach (Glotta Nova), aktivna članica Društva moderatorjev, udeleženka Menopavzne šole 2015 (Slov. menopavzno društvo pri SZD) in programa Znanje za zdravje delavcev (NIJZ).
Svoje lastne izkušnje povezuje z izsledki moderne znanosti ter tradicionalnimi znanji. Predava in vodi delavnice ter nudi podporo skozi individualni in skupinski coaching. V delovnih organizacijah vodi programe za spremembe življenjskega sloga v okviru zdravja pri delu za ciljno skupino žensk. Več na http://www.pogumna.si/

PREDHODNA PRIJAVA NA DOGODEK JE OBVEZNA!

Prosimo, da izpolnite spletno prijavo na dogodek ali se prijavite po e-pošti na naslov jana.golic@ozs.si.

Plačilo kotizacije: Prosimo, da kotizacijo poravnate pred pričetkom seminarja na transakcijski račun Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije, Celovška 71, 1000 Ljubljana, številka: 02013-0253606416 (NLB) Sklic: 00 200035 – davčna številka. Namen plačila: OTHR.

Prosimo, da potrdilo o plačilu pošljete na e-naslov jana.golic@ozs.si.

Pisne odjave poslane na jana.golic@ozs.si upoštevamo do 2 dni pred dnevom izobraževanja, sicer zaračunavamo 20 % kotizacije.
V primeru, da odjave ne sporočite, kotizacijo zaračunamo v celoti.

V primeru prenizkega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi.

DODATNE INFORMACIJE:
(01) 58 30 553, Jana Golić, Svetovalni in izobraževalni center OZS: jana.golic@ozs.si

Podjetje Zepter bo vsaki udeleženki poklonili dva bona,
za Face Lifting tretma in Bioptron terapijo, v skupni vrednosti 60 EUR.

Prijave in dodatne informacije o dogodku;  jana.golic@ozs.si
Več o dogodku in prijavnica na priloženi spletni povezavi: http://www.svetovanje.si/svetovanje/izobrazevanje/a0N0X00001P0T8S

Kdo bo z nami?

Pustite Odgovor

Translate »